„Sunkus darbas atsiperka. Ne veltui 100 treniruočių turėjome per du mėnesius. Nors prieš lipant į ringą man atrodė, kad jėgų nėra, sprogstamos jėgos trūksta ir smūgiai lėti. Ringe kaip matėte kitaip jaučiausi. Čia neeilinis kartas, kai žmogui nuo pirmo smūgio dvejose vietose žandikaulis lūžta“, – Delfi kalbėjo S. Maslobojevas.

Pirmame raunde dukart varžovą į nokdauną pasiuntęs ir pergalę techniniu nokautu šventęs lietuvis prisiminė gal pora panašių atvejų savo karjeroje, kai triuškinami jo smūgiai padarė tokios žalos varžovams. Nuo Kuvaldos smūgių 2010 metais nukentėjo Mindaugas Sakalauskas, kuriam lūžo žandikaulis ir nosis, o vėliau KOK bušido turnyre lūžo Sergejaus smūgio neatlaikiusi vieno varžovo iš užsienio nosis.


„Tai buvo taiklus ir stiprus smūgis. Jis nepamatė, nelaukė, neįtempė smakro ir taip gavosi, – apie kovoje Utrechte savaitgalį nukentėjusį olandą, vėliau atsidūrusį ligoninėje, kalbėjo S. Maslobojevas. – Jis po smūgio „užsispaudė“, priklaupė ant kelių, o vėliau kampe jis man pasakė, kad kažkas ne taip. Nesupratau tuo metu. Mačiau, kad iš skausmo jis „užsidaro“.


Trumpa kova paliko įspūdį ir organizatoriams, ir sirgaliams.
„Parodžiau gerą klasę, visi pradėjo kalbėti apie tai, kad artimiausiu metu norėtų matyti mane kovojantį dėl čempiono diržo. Bet sakau, kad niekur neskubu, yra to kelio iki diržo. Reikia sau įrodyti, kad galiu būti čempionu. Dar ne viena stotelė laukia iki galimybės kovoti dėl diržo, daug stiprių kovotojų“, – teigė jis.

Tai buvo jau antra lietuvio pergalė „Glory“ organizacijos ringe. „Glory“ organizacijoje jis debiutavo praėjusių metų spalį, kuomet Vokietijos mieste Diuseldorfe pasiuntė į nokdauną Azerbaidžano kovotoją Bahramą Rajabzadehą.

Vėliau Lietuvos kovotojas tapo WAKO pasaulio kikbokso čempionu, o antrą kartą „Glory“ ringe jis turėjo kovoti gruodį, tačiau lietuvio varžovu turėjusiam tapti britui Fraseriui Weightmanui buvo neišduota viza į Kiniją.

Kuvalda patvirtino, kad nedalyvaus kovo 14 dieną Vilniuje vyksiančiame tradiciniame KOK bušido turnyre.

„Smagu būtų sudalyvauti Lietuvoje, būčiau nieko prieš. Tokie dalykai greitai nedaromi, reikia priešininką surasti ir kaštai mano dalyvavimo būtų... nežinau, klauskite organizatorių, jie turi mano kontaktą. Niekada neatsisakinėjau kovos, nesirinkau priešininkų.

Jei būtų, dalyvaučiau. Palaikysiu sportinę formą ir lauksiu žinių iš „Glory“. Labai tikiuosi, kad greitai vėl grįšiu į ringą“, – sakė S. Maslobojevas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)