Į šią sumą neįeina premijos iš televizijos ir mokamų transliacijų internetu, skelbia „Sportekz“.

Rusijos atstovas, turintis pravardę „Erelis“, pirmą kartą UFC narve kovojo 2013 metais. Dvikovoje su iraniečiu Kamalu Shalorusu Ch. Nurmagomedovas uždirbo 10 tūkst. JAV dolerių ir dar tiek pat gavo premijos.

Už paskutinę dvikovą su amerikiečiu Justinu Gaethje narvo karaliumi vadinamas dagestanietis susišlavė 3 mln. JAV dolerių. Į jo sąskaitą taip pat įkrito apie 90 tūkst. JAV dolerių dydžio premija.


Vėlyvą šeštadienio vakarą lengvojo svorio kategorijos (iki 70,3 kg) titulą gynęs Ch. Nurmagomedovas antrame raunde smaugimo veiksmu nugalėjo J. Gaethje.

Rusijos atstovas iš UFC narvo išeina nenugalėtas. Jo sąskaitoje – 29 pergalės ir nė vieno pralaimėjimo.

Iš karto po paskutinės kovos Ch. Nurmagomedovas pravirko. Dagestanietis pranešė, kad tai buvo paskutinė jo karjeros kova – kovotojas savo mamai pažadėjo, kad be savo tėvo į UFC narvą daugiau nelips. Pasaulio čempiono tėvas ir treneris Abdulmanapas liepą mirė po koronaviruso sukeltų komplikacijų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)