Jis pratęsė Naujosios Zelandijos regbininkų dominavimą geriausių planetos žaidėjų rinkimuose. Šios šalies sportininkai laureatais tampa penktus metus iš eilės. 2012 ir 2015 metais geriausiu pasaulio žaidėju buvo pripažintas Danas Carteris, 2013 - Kieranas Readas, 2014 - Brodie Retallickas.

„Šis įvertinimas man reiškia labai daug. Aš nesitikėjau ne tik būti apdovanotas, bet ir patekti tarp tokių talentingų žaidėjų, kurie buvo nominuoti šiems rinkimams“, - sakė B. Barrettas.

Metų regbininku taip pat pretendavo tapti Dane'as Colesas (Naujoji Zelandija), Jamie Heaslipas (Airija), Billy Vunipola (Anglija), Maro Itoje (Anglija) ir Owenas Farrellas (Anglija).

Visus varžovus šiais metais „Rugby Championship“ turnyre „nušlavusi“ 2015 metų pasaulio čempionė Naujosios Zelandijos rinktinė eilinį kartą pripažinta geriausia pasaulio komanda.

Metų treneriu tapo „All Blacks“ pravardžiuojamų Naujosios Zelandijos regbininkų strategas Steve'as Hansenas.

Didžiausią pažangą atlikusiu regbininku pripažintas anglas Maro Itoje.
Metų žeminimą atliko Airijos rinktinė ir Jamie Heaslipas.

Kitų nominacijų nugalėtojai:

Geriausias regbio-7 žaidėjas: Seabelo Setatla (PAR);
Geriausia regbininkė: Sarah Hunter (Anglija);
Geriausia moterų regbio-7 žaidėja: Charlotte Caslick (Australija).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)