B. Retallickas turėjo puikų sezoną „Super Rugby“ lygoje atstovaudamas „Chiefs“ ekipai. Čia jis sužaidė 16 rungtynių ir vidutiniškai atliko po devynis varžovų sugriebimus. Taip pat jis laimėjo 42 išmetimus iš užribio. Per 16 mačų jis su kamuoliu buvo net 116 kartų ir su juo nubėgo 327 metrus – daugiausiai iš visų lygos žaidėjų.

„Prieš 2014 metus norėjau toliau tobulėti ir gerinti savo žaidimą, bet nemaniau, kad pasieksiu tiek daug. Tai didžiulė garbė man ir kartu įpareigojimas kitais metais žaisti dar geriau“, – sakė B. Retallickas.

B. Retallickas padėjo Naujosios Zelandijos nacionalinei komandai skinti pergales draugiškose rungtynėse, o pats savo žaidimu varė į neviltį pripažintas kitų šalių regbio žvaigždes.

Naujosios Zelandijos regbis vėl buvo pripažintas geriausiu pasaulyje. „All Blacks“ šeštą kartą iš eilės pripažinta geriausia metų komanda, o geriausiu treneriu tapo Naujajai Zelandijai vadovaujantis Steve'as Hansenas. Neseniai jis su „All Blacks“ pratęsė kontraktą dar dvejiems metams ir su rinktine dirbs bent iki 2017 metų.

Geriausiu 2013 metų pasaulio regbio žaidėju buvo pripažintas kitas Naujosios Zelandijos rinktinės narys Kieranas Readas.

Geriausiu pasaulio žaidėju taip pat pretendavo tapti Willie Le Rouxas (Pietų Afrika), Julianas Savea (Naujoji Zelandija), Jonathanas Sextonas (Airija) ir Duane'as Vermeulenas (Pietų Afrika).

Rinkimus organizavo tarptautinė regbio federacija (World Rugby).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)