Po nokauto antrame raunde, kai jos varžovė Jessica Andrade pakėlusi trenkė R. Namajunas į ringo grindis, buvusi čempionė prabilo, kad gali baigti savo kovotojos kelią.

Rose nepatyrė jokių sužeidimų, net net nesimatė kovos žymių ant jos veido. Patirtos žaizdos buvo psichologinės, pradedant prieš 13 mėnesių Cono McGregoro ir jo šutvės užpultu autobusu prieš pat UFC 223 turnyrą Brukline ir baigiant pralaimėjimu Brazilijoje, tūkstančiai kilometrų nuo jos namų prie Denverio.

„Tiesiog noriu savo gyvenime dabar daryti kažką kita“, – kalbėjo ji spaudos konferencijoje po kovos. Paklausta, ar tai reiškia, kad ji skelbia karjeros pabaigą, R. Namajunas sudvejojo.

„Nežinau, pamatysime. Nesirengiu šią akimirką priimti sprendimo. Man išties vis dar įdomus ringas, tačiau kartais darosi sunku jausti smagumą“, – teigė titulo netekusi kovotoja.

R. Namajunas iš tikrųjų buvo arti pergalės pirmajame raunde, kai smūgių kruša pavaišino ringo šeimininkę J. Andrade. Ekspertų nuomone, lietuvių kilmės kovotoja kontroliavo dvikovą, demonstravo puikų greitį, suteikusį nemažai pranašumo.

Tai gerai kovojanti R. Namajunas padėjo gerus pagrindus titului apginti ir staiga viso to neliko. Jai teko matyti, kaip J. Andrade persimeta per petį čempionės diržą. Tai kas atrodė yra geriausia jos karjeroje dvikova, netikėtai virto košmaru.

R. Namajunas po metimo tvirtino, kad jos kaklas nepažeistas, o vienintelė fizinė problema – skausmas kojoje.

Pinigai, kuriuos ji užsidirbo iš dvikovos, pasak Rose, padės jai visiškai išsipirkti turimą namą. „Tai šaunu“, – pridūrė ji.

R. Namajunas gerbėjams vilties turėtų duoti paskutinis kovotojas įrašas socialiniame tinkle „Instagram“, kur ji priekaištauja UFC vadovui Danai White'ui dėl parinktos muzikos einant į ringą.

„Tai paskutinis kartas, kai Dana White'as parinko man įėjimo muziką. Ačiū Brazilija, šios patirties niekada nepamiršiu“, – rašė ji.

Eidama ginti titulą R. Namajunas Rio de Žaneire girdėjo per garsiakalbius griaudint grupės AC/DC dainą „Thunderstruck“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją