Po dvejų metų diskvalifikacijos į tarptautines varžybas sugrįžęs sportininkas pasaulio čempionate Almatoje (Kazachstanas) pelnė bronzos medalį. Dvikovėje lietuvis (svorio kategorija iki 94 kg) iškėlė 399 kilogramus.

Rovimo rungtyje 23-ejų klaipėdietis taip pat pelnė mažąjį sidabro medalį: jam pakluso 185 kg sverianti štanga. Būtent po šio epizodo jis atliko įspūdingą salto.

Nuo 19:20 min.:

Primename, kad po diskvalifikacijos A. Didžbaliui vėl leista dalyvauti varžybose praėjusią gegužę. Dopingo kontrolieriams lietuvis buvo įkliuvęs 2012 metais Turkijoje vykusio Europos čempionato metu, vėliau iš jo atimtas žemyno vicečempiono titulas.

Iki tol didžiausias A. Didžbalio karjeros laimėjimas buvo 2011 metais pelnytas Europos pirmenybių bronzos medalis.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)