Aptardamas tolesnes „HC Baltica“ perspektyvas su klubo vadovybe, A. Medvedevas pažymėjo komandos svarbą Lietuvos ledo rituliui. Jis tikisi, kad Lietuvoje bus išugdyta nauja ledo ritulininkų karta, kuri pakels Lietuvos ledo ritulį į aukštesnį lygį, galintį konkuruoti su stipriausiomis pasaulio ledo ritulio komandomis.

„Manau ši komanda turi visas galimybes eiti tik tolyn bei pereiti į aukščiausias lygas, visų pirma, MHL A grupę, o toliau – VHL bei KHL“, – kalbėjo „Gazprom export“ generalinis direktorius.

„Baltica“ atstovų teigimu, susitikime su A. Medvedevu aptarti finansiniai klubo klausimai, o pats vizitas buvo konkretus ir produktyvus.

„Labai vertiname parodytą dėmesį bei suinteresuotumą bendradarbiauti. Jau kurį laiką dirbame ties naujų partnerių paieška, siekdami užtikrinti Lietuvoje stipraus ir aukšto lygio klubo perspektyvas. Manau, kad šis susitikimas buvo reikšmingas ir labai pozityvus žingsnis šių tikslų įgyvendinimo link“, – teigė „HC Baltica“ prezidentas Kęstutis Golubkas.

Prieš antradienio „HC Baltica“ rungtynes A. Medvedevas susitiko ir su klubo ritulininkais. Į žaidėjų rūbinę jų pasveikinti užsukęs s svečias, linkėjo komandai sėkmės bei siekė nuteikti itin kovingam žaidimui.

„Džiaugiuosi, kad ledo ritulys atgimė Lietuvoje. Jūs esate tie veidai, kurie įeis į istoriją ir dabar reprezentuojate ne tik savo klubą, bet ir visą Lietuvos ledo ritulį. Tai didelė atsakomybė, parodykite ko esate verti ir sutriuškinkite savo varžovus“, – žaidėjams kalbėjo A. Medvedevas.

„HC Baltica“ yra vienintelis profesionalus Lietuvos ledo ritulio klubas, atstovaujantis šaliai Žemyninėje jaunimo ledo ritulio lygoje (MHL).

Šiuo metu „Baltica“ savo Vakarų divizione užima antrą vietą ir nuo pirmoje pozicijoje esančio „Zelenograd“ klubo atsilieka vos 4 taškais.

Su „Zelenograd“ „HC Baltica“ susitiks išvykoje vasario 16-ą, 18-ą ir 19-ą dienomis. Šiomis rungtynėmis „HC Baltica“ baigs savo pasirodymą reguliariame sezone ir ruošis atkrintamoms varžyboms kovoje dėl galimybės pereiti į MHL A grupę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją