Įvykis mieste, kuriame yra gimę LeBronas Jamesas ir Stephenas Curry, įvyko šios savaitės pradžioje, bet kurį laiką žiniasklaida jam didelės reikšmės neskyrė.

Visgi trečiadienį paskelbta, kad antradienio rytą 9.40 val. policija gavo pranešimą apie šūvius vienoje iš Akrono gatvių. Policijos atstovas Micahelas Milleris informavo, kad į įvykio vietą atvykę pareigūnai rado suknubusį maždaug 30 metų vyrą. Jis buvo nuvežtas į ligoninę, kur konstatuota mirtis.

Kiek vėliau paaiškėjo, kad nušautasis yra vienos iš dviejų svarbiausių JAV mišrių kovos menų asociacijos Bellator kovotojas.

Kovos menais amerikietis profesionaliai užsiėmė nuo 2012-ųjų. Bellator organizacijos renginyje paskutinį kartą jis kovojo praėjusių metų slaplį, kai lengvo svorio kategorijos dvikovoje nusileido Patchy Mixui. I. Chapmanas per karjerą Bellator pasiekė 9 pergales ir 4 kartus pralaimėjo.

Įvykis tiriamas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)