„Atkaklų ir lygų pirmą kėlinį vieno įvarčio skirtumu 18:17 laimėjo Kauno rajono atstovės.

Antrą rungtynių pusę jos pradėjo keliomis aštriomis atakomis ir atkarpą laimėjo 6:1. Taip pabėgusios į priekį praėjusio Lietuvos čempionato sidabro medalininkės jau nepaliko jokių vilčių kaunietėms išlyginti žaidimą.

Taip žalgirietės neatsigavo po šio nokdauno. Nors ir labai stengėsi Kauno klubas neišvengė pralaimėjimo. Rezultatas tapo 1:1 ir kova dėl čempionių vardų prasideda iš naujo“, po rungtynių sakė čempionato vyriausias teisėjas bei šių rungtynių inspektorius Silvijus Kisinas.

Antro kėlinio pradžioje, esant lygiam rungtynių rezultatui 19:19, sėkmingai gralviaviškių atakose pasižymėjo Jurgita Daugėlaitė, pelniusi 3 įvarčius (iš viso pasiekė 7 įvarčius), o dar du kartus rezultatyviai kauniečių vartus atakavo Indrė Mockevičiūtė (iš viso pelnė 7 įvarčius).

Rezultatas:

HC „Garliava-SM“ - „ACME-Žalgiris“ - 39:31 (18:17).

HC „Garliava-SM“: Daiva Būtėnaitė 9, Jurgita Daugėlaitė 7, Indrė Mockevičiūtė 7 (2 - iš 7 metrų baudinių), Diana Šatkauskaitė 5, Gintarė Onusaitytė 5, Neringa Mikšytė 3, Monika Kairytė 3 įvarčiai.

„ACME-Žalgiris“: Gabija Vidūnaitė, Justina Darulytė, Audinga Kniubaitė ir Lina Abramauskaitė (1) po 6, Justina Balzarevičiūtė 4, Gintarė Lydekaitė 2 (1), Greta Sipavičiūtė 1 įvartis.

Trečios didžiojo finalo rungtynės gegužės 12 d. (šeštadienį) vyks Kauno LSMU VA sporto salėje.

Šeštadienį taip pat trečią kartą dėl šalies bronzos medalių Vilniuje susitiks „Eastcon AG-Vilniaus kolegija“ ir Panevėžio KKSC komanda. Šiame susitikime rezultatu 2:0 pirmauja vilnietės.

Šeštadienį Kaune antras vyrų čempionato didžiojo finalo rungtynes žais Kauno „Granitas-Gaja-Karys“ ir Klaipėdos „Žemaitijos Dragūnas“. Dabar rezultatu 1:0 pirmauja klaipėdiečiai, o kovojama iki dviejų pergalių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)