Pirmame kėlinyje užtikrinčiau atrodė šeimininkų klubas, kuris pirmavo 7:4. Vis tik pranašumo vengrai iki pertraukos neišlaikė ir „Motor“ išlygino santykį – 17:17.

Antroje susitikimo pusėje ukrainiečiai kelis kartus buvo išsiveržę į priekį, tačiau neatitrūko. Rungtynių lūžis įvyko, kai „Telekom“ laimėjo atkarpą 3:0 ir susikūrė saugų 4 įvarčių pranašumą – 31:27. Per likusį laiką „Motor“ atsilikimo likviduoti neįstengė.

Vis tik šis pralaimėjimas vieniems iš grupės lyderių situacijos stipriai nekomplikuoja. Ukrainos komanda su 6 pergalėmis ir 5 pralaimėjimais aštuonių komandų grupėje žengia trečioje vietoje, į priekį praleidusi tik tą patį „Telekom“ bei nė sykio nepralaimėjusią „Barcelona“ ekipą.

Susitikimas vyko vyriausiojo komandos trenerio G. Savukyno 50-ojo gimtadienio išvakarėse.

A. Malašinskas šiose rungtynėse buvo tarp komandos lyderių – lietuvio sąskaitoje 6 tikslūs metimai. „Motor“ gretose už jį rezultatyvesnis buvo tik 7 įvarčius surinkęs Dimitro Gorina, o Viačeslavas Bokhanas pasižymėjo taip pat 6 sykius.

Nugalėtojams Ispanijos rankinio žvaigždė Jorge Maqueda įmetė 10 įvarčių, Gasperas Margucas – 8, Andreasas Nillsonas ir Nikolajus Markussenas – po 4.

Dieną prieš tai EHF Europos lygos varžybose pirmąjį pralaimėjimą patyrė be Jono Truchanovičiaus žaidusi „Montpellier“ ekipa. Prancūzų klubas namuose 30:32 (15:16) nusileido „Magdeburg“ ekipai.

J. Truchanovičius šiose rungtynėse komandai negalėjo padėti dėl nugaros skausmų.

Lietuvio klube rezultatyviausias buvo Hugo Descatas, pelnęs 7 įvarčius, Yanisas Lenne pridėjo 4 tikslius metimus.

Nugalėtojams Omaras Magnussonas imetė 12 įvarčių, Timas Hornke ir Christianas O‘Sullivanas pridėjo po 6.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)