Trečiasis rinktinės treneris Saulius Širmelis išvyko į Islandiją stebėti šeštadienį vykstančių būsimųjų varžovų rungtynių su Farerų salų komanda, todėl nekantriai laukiama jo įspūdžių. Kaip žinoma, Islandijos rinktinėje irgi pasikeitė treneris.

V. Ivanausko teigimu, visi futbolininkai Palangoje treniruojasi išvien ir yra labai rimtai nusiteikę.

"Kartu su vyr. treneriu A. Liubinsku anksčiau nei įprasta surengtą treniruočių stovyklą Palangoje vadiname tikru išsigelbėjimu. Juk taip ir reikia ruoštis rungtynėms", - sakė V. Ivanauskas tinklapiui futbolas.lt.

Trenerius džiugina ir tai, jog nė vienas žaidėjas nesiskundžia traumomis, o Tomas Ražanauskas sparčiai atgauna sportinę formą.

Nors Lietuvos nacionalinės rinktinės stovykla Palangoje sutampa su Palangos sezono atidarymo švente, A. Liubinskas užtikrina, kad nei žaidėjai, nei patys treneriai neatsipalaiduos ir pagal planą ruošis svarbesnei šventei - pergalei su nacionaline Islandijos rinktine.

"Vyrai tikrai rimtai nusiteikę, svarbu visiems susižaisti, sustiprinti silpnesnes žaidimo vietas, taip pat nepervargti ir laisvu nuo treniruočių metu pailsėti," - teigia A. Liubinskas.

Tuo tarpu šalies olimpinė rinktinė, kuriai vadovauja Virginijus Liubšys, susirinko Panevėžyje, kur antradienį ir žais su bendraamžiais iš Islandijos. Joje bus ir su nacionalinės rinktinės kandidatais treniravęsi Valerijus Mižigurskis bei Žydrūnas Karčemarskas.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją