Čempionate, kuris prasidėjo ketvirtadienį jau keturis aukso medalius iškovojo olimpinė čempionė Rūta Meilutytė, kuri triumfavo plaukimuose 50 m. krūtine, 200 m. nugara, 100 m. kompleksiniu būdu bei 50 m. laisvuojumi stiliumi.

Įspūdingų rezultatų netrūko ir be sėkmingo R.Meilutytės pasirodymo. Lietuvos rekordą 400 m plaukime laisvuoju stiliumi pagerino Jūratė Ščerbinskaitė. Mūsų šalies rekordininku tapo ir 1500 m laisvuoju stiliumi plaukęs Povilas Strazdas.

Iš viso „Atvirame Lietuvos plaukimo čempionate“ tikimasi sulaukti apie 280-300 plaukikų, tarp kurių ne tik Lietuvos, bet ir užsienio plaukimo čempionai. Anykščiuose dėl pergalių taip pat planuoja varžytis visi 11 šalies sportininkų, išvykusių į Europos plaukimo čempionatą, tarp jų Giedrius Titenis, JAV studijuojantys plaukikai Mindaugas Sadauskas, Simonas Bilis, Igoris Kozlovskis bei vasarą Europos ir pasaulio jaunimo čempionatuose medalius skynęs jaunimas: Danas Rapšys, Povilas Strazdas, Deividas Margevičius ir kiti.

Internetinės sporto televizijos „SportoTV.lt“ žiūrovai galės išvysti ne tik tituluočiausios Lietuvos plaukikės grybšnius, bet ir išvysti interviu su pačia R. Meilutyte bei kitomis Lietuvos plaukimo žvaigždėmis. Transliacijos pradžią stebėkite nuo 16 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją