Pokalbiai dėl veikiausiai milijardą kainuosiančios dvikovos tik prasideda, tačiau žodiniai mūšiai tarp F. Mayweatherio ir C. McGregoro tęsiasi jau seniai.

„Mano kumštis didesnis už jo galvą. Aš jam parodysiu, kai reikia teisingai kovoti“, – kalbėjo UFC mišrių kovų turnyrų žvaigždė ir dvigubas pasaulio čempionas C. McGregoras.

Rekordine 49 pergalių serija amerikietis F. Mayweatheris baigė savo karjerą dar 2015 metais, tačiau jį vilioja didžiuliai priziniai pinigai.

„Esu įsitikinęs, kad ši kova gali kainuoti milijardą, – teigė 28 metų C. McGregoras, turintis reikalingą bokso licenciją. – Floydas ir aš turime susitikti Las Vegase ir pakalbėti. Kai tik turėsime sumą, kuria būsime abu patenkinti, eisime pas vadybininkus.“

F. Mayweatheris titulinėje kovoje prieš Manny Pacquiao 2015 metų gegužę uždirbo rekordinę 410 mln. JAV dolerių sumą. Ši gali nesunkiai padidėti. Tokios dviejų skirtingų disciplinų atstovų dvikovos dar niekada nebuvo. Ką jau kalbėti apie abiejų sportininkų ekscentrišką būdą.

C. McGregoras 2016 metais tapo pirmuoju kovotoju, triumfavusiu dvejose UFC svorio kategorijose ir šiuo metu nuobodžiauja, nes jam trūksta pajėgių varžovų.

Airis norėtų savo sąskaitą praturtinti 100 mln. dolerių pradine suma. Ir jam gali pavykti - „The Notorious“ (liūdnai pagarsėjęs – DELFI) pravardę turintis C. McGregoras yra negailestingas kovotojas ir užkietėjęs verslininkas.

Prieš kelis metus Dubline iš socialinės pašalpos gyvenęs vyras kovodamas uždirbo milijonus. „Mušu žmones už pilnus pinigų sunkvežimius. Kaip galiu nekęsti tokio gyvenimo?“ – klausė jis.

Vienas turtingiausių planetos sportininkų F. Mayweatheris nelinkęs nusileisti 11 metų jaunesniam europiečiui: „Kalba juk eina apie šou, o tai teikia malonumą.“

Amerikietis norėtų kovoti svorio kategorijoje iki 68 kg. Airis tam neteikia jokios reikšmės. „Jam reikia taisyklių. Man nereikia. Jis bijo“, – kalbėjo C. McGregoras. Jei abiem pavyktų susitarti, dvikova galėtų įvykti metų pabaigoje Las Vegase.

Airio žodžiai skamba arogantiškai ir kaip paprastai čia visuomet perlenkiama lazda. Tačiau jis laikosi savo žodžių ir savo prognozes beveik visuomet išpildo: „Žmonės iš manęs visuomet juokėsi. Niekas manimi netikėjo, tačiau abejonė ir juokas mane motyvuoja.“

Boksininkas taip pat nevengia pašiepti galimo varžovo internete. Ypač, kai kalba eina apie pinigus.

Bokso sirgaliai trina rankomis laukdami neįprastos dvikovos, o C. McGregoro fanai tūkstančiais traukia paskui savo dievuką ir palaiko jį visuose pasaulio kraštuose.

„Nėra dienos, dėl kurios nedėkočiau gyvenimui. Kodėl turėčiau užkariauti vieną pasaulį, kai galima tai padaryti su dviem iš karto?“ – klausė airis.

Tuo metu 39 metų pasaulio čempionas F. Mayweatheris suteikia vilties dėl būsimos dvikovos: „Visi nori tai pamatyti ir mes norime fanams tokią dvikovą parodyti.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)