Įvairūs organizaciniai dalykai buvo vertinami 4 balų skalėje: geriausias - A, blogiausias - D. LŽRF surengtam turnyrui skirti 37 aukščiausi įvertinimai ir 7 - B.

„Visada būna dalykų, kuriuos galima padaryti geriau, tačiau šiuo čempionatu labai patenkinti visi - žaidėjos, teisėjai, organizatoriai. Sulaukėme daug padėkų už gerą organizavimą ir asmeniškai, ir elektroniniu paštu, gražių atsiliepimų vis atsiranda ir LŽRF puslapyje socialiniame tinkle Facebook, - džiaugėsi LŽRF prezidentas Leonardas Čaikauskas.

Dar čempionato metu Lietuvą pasiekė ir EHF prezidentės Marijke Fleuren sveikinimas. EHF vadovė įvertino tai, kad per SportoTV.lt buvo tiesiogiai transliuojamos visos Lietuvos rinktinės rungtynės, tiesiogiai transliuotas visų rungtynių rezultatas, po mūsų komandos mačų platinti pranešimai spaudai.

„Labai profesionalu. Tai yra puiku siekiant pritraukti daugiau dėmesio“, - LŽRF prezidentui ir Europos čempionato atstovui spaudai adresuotame laiške rašė M. Fleuren.

Lietuvos žolės riedulio gerbėjai vasario pabaigoje galės apsilankyti dar viename tarptautiniame turnyre. Vasario 21-23 dienomis taip pat Šiaulių arenoje vyks Europos moterų klubų čempionų taurės II diviziono turnyras. Jame dėl kelialapio į stipriausiųjų Europos klubų gretas kovos daugkartinės Lietuvos čempionės Šiaulių „Gintros-Strektės-Universiteto“ riedulininkės.

Taip pat noriu pažymėti, kad puikiai įvertintos ir Europos čempionate dirbusios mūsų komisarės bei teisėja Vilma Bagdanskienė. V. Bagdanskienė vertinama kaip labai perspektyvi arbitrė, jos vertinimas po šio čempionato ženkliai pakilo aukštyn. Taip pat rekomenduota toliau šiame lygyje dirbti komisarėms Onutei Kanaporienei ir Laurai Malyševai, o Jolantai Liškauskienei siūloma suteikti daugiau galimybių dirbti aukščiausiu lygiu!“, - sakė L. Čaikauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją