Sportininkas svorio kategorijoje iki 100 kg (12 kovotojų) kovoje dėl bronzos įveikė portugalą Pedro Silvą iš Lisabonos universiteto (Portugalija)

„Varžybų lygis buvo išties aukštas. Čempionu tapęs gruzinas yra iškovojęs medalį suaugusių varžybose, - po kovos dėl bronzos pasakojo R. Petkus. – Pusfinalyje gruzinas buvo fiziškai stipresnis. Neišėjo atlikti savo paėmimų. Dėl trečios vietos kova buvo sunki. Varžovui buvau pralaimėjęs Europos taurės varžybose, todėl dar prisidėjo psichologija. Bet ėjau, kovojau, dariau savo veiksmus ir pavyko“.

Be R. Petkaus trečiadienį startavo dar du Lietuvos imtynininkai. Tigranas Galstianas svorio kategorijoje iki 81 kg (22 kovotojai) iškovojo keturias pergalės ir patyrė du pralaimėjo bei liko penktoje vietoje. Toje pačioje svorio kategorijoje kovojęs Artūras Maiboroda pergalių neiškovojo.

R. Petkaus iškovotas medalis buvo ketvirtasis Lietuvos delegacijoje. Prieš tai bronzos medaliais pasidabino Vytauto Didžiojo universiteto (VDU) stalo teniso rinktinė, o aukso medalius iškovojo VDU krepšinio trijulių komanda ir KTU irkluotojas Žygimantas Gališanskis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)