15 m klasėje Gintautas Zubė buvo penkioliktas. Pratimą laimėjo suomis Markku Kuusisto. Antras buvo jo tėvynainis Tapio Tourula, o trečias – prancūzas Denisas Guerinas.

Bendroje įskaitoje visas prizines vietas užima Prancūzijos sklandytojai: Chistophe'as Ruchas, D. Guerinas ir Louisas Bouderlique'as. Lietuvis G. Zubė - tryliktas.

18 m klasėje Mindaugas Žaliukas buvo devynioliktas, o Gintautas Butnoris – 21-as. Pratimą laimėjo olandas Ronaldas Termaatas, aplenkęs lenką Karolį Staryszaką ir daną Arnę Boje–Moellerį.

Po šešių pratimų ir toliau šioje klasėje pirmauja Lenkijos sklandytojas K. Staryszakas, antrą vietą užima danas Peteris Eriksenas, o trečią – lenkas Zbignewas Nieradka.

Lietuviai bendroje įskaitoje užima vienuoliktą (M. Žaliukas) ir penkioliktą (G. Butnoris) vietas.

Atviroje klasėje po šešių pratimų tarp lyderių yra ir lietuvis Gintaras Drevinskas, kuris užima penktą vietą.

Tiesa, šeštame pratime jis buvo tik tryliktas, o pratimą laimėjo Markusas Frankas iš Vokietijos. Antrą ir trečią vietas užėmė anglai Steve'as Jonesas ir Peteris Harvey'us.

Po šešių pratimų atviroje klasėje pirmauja M. Frankas, antrą vietą užima Petras Krejčirikas iš Čekijos, o trečią – prancūzas Sylvainas Gerbaud.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją