Lietuvai Europos čempionate atstovauja 8 stipriausi rinktinės nariai jaunimo grupėje (iki 21-erių metų) ir 7 – suaugusiųjų grupėje.

Pneumatinio pistoleto rungtyje jaunimo grupėje startavo Gabrielė Rankelytė. Ji surinko 371 tašką ir užėmė 18-ą vieta, o Gabrielė Karandaitė liko 47-a (353 taškai).

Pneumatinio šautuvo rungtyje jaunimo grupėje Matas Blaškevičius užėmė 49-ą vietą (600,4 taško), o Tomas Avgustovskis buvo 50-as (598,2 taško).

Pneumatinio pistoleto rungtyje jaunimo grupėje dar startuoja Vilius Sabataitis, Tautvydas Nedzinskas ir Nojus Arnoldas Milinis, o pneumatinio šautuvo rungtyje - Felicija Bendoriūtė.

Suaugusiųjų grupėje vasario 26 d. startuos Jūratė Česynaitė ir Vida Ajutytė pneumatinio šautuvo rungtyje, o Pavelas Voitiukevičius - pneumatinio pistoleto rungtyje.

Vasario 27 d. pneumatinio šautuvo rungties varžybose dalyvaus Karolis Girulis ir Tomas Simokaitis, o pneumatinio pistoleto rungties – Jekaterina Ždanova ir Tatjana Klimova.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją