Bronzos medalius laimėjo Tomas Struopus ir Tautvydas Šniaukas iš sporto klubo „Shodan“ (treneris Lukas Kubilius), Modestas Čyplis iš sporto klubo „Budora“ (treneris Donatas Imbras) bei Zigmas Šiurskas iš sporto klubo „Argus“ (treneris Remigijus Olšauskas).

Tarp moterų čempionėmis tapo Rūta Brazdžionytė iš sporto klubo „Argus“ (treneris Remigijus Olšauskas), Eimantė Leliukaitė iš sporto klubo „Dao“ (treneris Vygandas Milieška) ir Ivona Koreckaja iš sporto klubo „Saulės ženklas“ (treneris Paulius Klapatauskas).

Bronzą iškovojo Rosita Magelinskaitė iš sporto klubo „Shodan“ (treneris Lukas Kubilius) ir Ina Orlova iš sporto klubo „Saulės ženklas“ (treneris Paulius Klapatauskas).

Tokie aukšti rezultatai laidžia tikėtis, kad Lietuvos sportininkai sieks aukštų rezultatų ir 2013 metais Lietuvoje vyksiančiam pasaulio čempionate.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją