Taip sakė UEC asamblėjoje dalyvavęs Lietuvos dviračių sporto federacijos (LDSF) prezidentas Romualdas Bakutis.

Dar prieš UEC generalinę asamblėją, kovo 2-ą, Lietuvos Respublikos Ministras Pirmininkas Andrius Kubilius patvirtino Vyriausybinę darbo grupę, kuri kontroliuos pasirengimą 2012-ų Europos dviračių treko čempionatui.

„Kimbame į darbą visu pajėgumu. Norime pakelti Lietuvoje rengiamų dviračių varžybų aptarnavimo ir vykdymo lygį, kad ateityje galėtume tikėtis daugiau tarptautinių varžybų su aukšto meistriškumo dalyviais“, - sakė R. Bakutis.

LDSF vadovas Segovijoje taip pat kalbėjosi ir su Tarptautinės dviračių sporto sąjungos (UIC) prezidentu Patu McQuaidu.

„Jis puikiai žino, koks geras yra Panevėžio trekas, todėl pasiūlė jame vėliau surengti ir Pasaulio taurės etapą“, – pasakojo R. Bakutis. – Tačiau kol kas didžiausias mūsų dėmesys bus skiriamas Europos treko pirmenybėms“.

Pasak R. Bakučio, „Eurotrack 2012“ vyks po Londono olimpiados, tad į Panevėžį atvyks bent keli olimpiniai čempionai ir medalininkai. Panevėžio miestas planuoja šiai sporto šventei įvairiausių kultūrinių ir pramoginių renginių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją