Pasak „Ergolain“ įmonių grupės vadovo Romualdo Bėkštos, apsisprendimą investuoti į Europos centro golfo klubą nulėmė ilgametis „Ergolain“ bei jų partnerių įsitraukimas į šį sportą.

„Būdami ne tik nuolatiniai IGFR Lietuvos golfo turnyrų, Golfo federacijos veiklos rėmėjai, bet ir tikri šio žaidimo entuziastai, esame gerai susipažinę su sporto šaka ir aktyviai įsitraukę į šio klubo veiklą. Susiklosčius galimybei perimti jo vairą į savo rankas, kartu su partneriais nusprendėme išnaudoti šią progą, leisiančią dar svariau prisidėti prie golfo tradicijų gilinimo Lietuvoje“, – teigia R. Bėkšta.

Pristatydamas tolimesnės Europos centro golfo klubo veiklos gaires, R. Bėkšta pažymi, kad pagrindinis dėmesys bus skiriamas klubo bendruomenės stiprinimui, golfo aikštynų kokybės gerinimui bei šio žaidimo populiarinimui šalyje.

„Esame numatę atnaujinti aikštynus, pasirūpinti kokybiškesne veja ir jau artimiausiais metais suorganizuoti kelis tarptautinius golfo turnyrus, tarp jų – 2014 m. „Nordic Rotary Golf Tournament in the Baltics“ ir 2016 m. „European Rotary Golf Tournament“. Pagrindinis mūsų siekis – kad Europos centro golfo klubas taptų dar patrauklesnis Vilniaus ir aplinkinių regionų gyventojams, o golfą, kaip smagią ir naudingą laisvalaikio formą, atrastų vis daugiau žmonių – šeimos, įmonių kolektyvai ir pan. Planuojame organizuoti renginius, seminarus, stovyklas jaunimui bei tokiu būtu padėti „užgimti“ būsimiesiems Lietuvos golfo talentams“, – sako R. Bėkšta.

Jo teigimu, per artimiausius metus į pokyčius Europos centro golfo klube planuojama investuoti apie 1 mln. litų.

2000 m. įkurta „Ergolain“ įmonių grupė užima lyderiaujančią poziciją kontraktinių baldų srityje. Įmonių grupę šiuo metu sudaro šešios įmonės: UAB „Ergolain“, UAB „Ergolain projektai“, UAB „Specus Šiauliai“, UAB „Ergolain baldai“, SIA „Ergolain design“ (Latvija), UAB „Ergolain projektai“ (Sankt Peterburgas), kurios sėkmingai dirba Lietuvos, Latvijos bei Rusijos rinkose. „Ergolain“ įmonių grupės klientai – stambios Lietuvos ir užsienio įmonės, bankai, gydymo įstaigos, grožio salonai, muziejai, mokymo įstaigos, bibliotekos ir kt.

2007 m. veiklą pradėjęs Europos centro golfo klubas yra įsikūręs 26 km nuo Vilniaus, vaizdingoje vietoje, prie pat geografinio Europos centro. Šiuo metu golfo klubui priklauso 230 narių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją