Čempionato debiutantas P. Zujevas svorio kategorijoje iki 81 kg susitiko su taip pat Europos pirmenybėse debiutuojančiu švedu Dennisu Kauferiu.

Pergalę vieningu teisėjų sprendimu 5:0 (30:27, 30:27, 30:27, 30:27, 30:27) iškovojo Švedijos boksininkas.

Europos čempionate kovos dar trys lietuviai, kurie burtų dėka iškart pateko į antrą etapą. Jeigu jiems pavyks iškovoti pergales aštuntfinalyje, jie užsitikrins ne tik vietą tarp aštuonių geriausių Europos čempionato boksininkų, bet ir kelialapį į šių metų pasaulio čempionatą.

Svorio kategorijos iki 52 kg aštuntfinalyje Marius Vyšniauskas pirmadienį kovos su Vokietijos čempionu Tariku Omaru Ibrahimu.

Svorio kategorijoje iki 64 kg ketvirtu skirstytas Londono olimpiados prizininkas ir praėjusio 2015 metų Europos čempionato prizininkas Evaldas Petrauskas pirmadienį susitiks su italu Paolo de Lernia.

Antradienį Tadas Tamašauskas svorio kategorijoje iki 91 kg susikaus su baltarusiu Vladislavu Smiahliku.

Iš viso Europos čempionate dalyvauja 234-uri boksininkai iš 39-ių valstybių. Europos čempionate teisėjauja ir lietuvis Gintaras Šniukšta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją