Sunkią pergalę Prancūzijos "Federale 1" čempionate iškovojo "Provence Rugby" klubas, kuriam atstovauja Karolis Navickas. Jis namuose 24:22 nugalėjo "Auch" ekipą.

Lietuvos regbininkas žaidė nuo susitikimo pradžios, o prie vienos iš savo komandos atakos prisidėjo gražiu reidu ir rezultatyviu perdavimu.

"Sezono pradžia yra gera. Laimėjome 4 rungtynes iš 5. Mūsų tikslas šiemet yra būtų pirmiems savo grupėje ir iškart patekti į aukštesnę lygą, todėl treneris spaudžia, kad būtume susikoncentravę kiekvienose rungtynėse visu 100 proc. Pats galiu žaisti tik kas antrose rungtynėse, nes mūsų lygoje kiekviename susitikime reikia registruoti bent 7 žaidėjus, kurie turi baltą licenciją (ji suteikiama už 3 sezonus Prancūzijoje), todėl vis keičiamės" , – sakė K. Navickas.

19 taškų per penkerias rungtynes surinkusi "Provence Rugby" ekipa pirmoje grupėje užima antrąją vietą, bet yra žaidusi vieneriomis rungtynėmis mažiau nei lyderis "Nevers" (22 tšk.) klubas.

K. Navickas pridūrė, kad labai nori atstovauti Lietuvos rinktinei ir tai tikisi padaryti ateinantį pavasarį.
Italijos "Eccellenza" taurės varžybose pergalę iškovojo Pjačencos "Sitav Rugby Lions" klubas su Mantvydu Tveraga. Jis pirmoje grupėje namuose 21:10 (10:7) nugalėjo "Lafert San Dona" ekipą.
Be keitimų žaidęs vienas komandos lyderių M. Tveraga 40-ąją min. atliko žeminimą ir išvedė savo ekipą į priekį 8:7.

M. Tveragos žeminimas nuo 40.15.

Įspūdingą pergalių seriją Anglijos "National One" regbio pirmenybėse tęsia "Hartpury College" komanda su lietuviu Jonu Mikalčiumi.

Aštuntajame ture "Hartpury College" regbininkai namuose 49:14 nepasigailėjo "Ampthill & District" ekipos, o Lietuvos regbininkas prie pergalės prisidėjo net trimis žeminimais (15 tšk.).

Maksimalius 40 taškų surinkusi "Harpury College" komanda užtikrintai pirmauja čempionate.
"Darlington Mowden Park" klubas su kitu lietuviu Ignu Darkinčiu svečiuose 14:29 nusileido ekipai ir su 19 taškų tarp 16 ekipų užima aštuntją vietą.

"National League 3 Midlands" divizione kovojantis Piterboro "Lions" klubas su Edvinu Macu ir Mariumi Andrijausku išvykoje 27:35 pralaimėjo "Sandbach" regbininkams.

11 taškų per septynerias rungtynes surinkusi "Lions" komanda turnyro lentelėje tarp 14 ekipų užima 11-ąją vietą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją