Pastaraisiais metais 32-ejų metų elektrėniškis buvo nacionalinės rinktinės kapitonas.

„Energijos“ sudėtyje išlieka ir veteranai, tokie kaip Šarūnas Kuliešius, Tomas Vyšniauskas, Martynas Šlikas, kurie klubo marškinėlius vilki dar nuo 1995 metų. Išsikovoti vietą pagrindinėje sudėtyje turės galimybę perspektyvūs Lietuvos jaunių ir jaunimo rinktinių nariai gimę 1994 – 1996 m., kurių sudėtyje yra per 10. Komandos amžiaus vidurkis 24-eri metai, ūgio - 181,2 cm ir svorio - 82,3 kg.

„Šiais metais nusprendžiau baigti profesionalo karjera užsienyje ir savo sukauptą patirtį ketinu atiduoti Lietuvos vaikų ledo rituliui. Smagu grįžti namo ir žaisti už savo pirmą klubą Elektrėnuose. Turėjau ne vieną pasiūlymą iš užsienio komandų, pats jaučiuosi puikiai, todėl manau būsiu naudingas „Energijai“!, - sakė A. Katulis.

Baltarusijos aukščiausios lygos čempionate dalyvausianti „Energija“ kelia ambicingus tikslus – „nuskinti“ lygos medalius!

Pagrindinis Lietuvos čempionų pasirengimo etapas jau šį penktadienį (rugpjūčio 23–28 d.) Elektrėnų ledo rūmuose prasidedantis tarptautinis ledo ritulio turnyras A. Čerepanovo garbei. Jame dalyvaus „Energija“, Lenkijos ir Didžiosios Britanijos U-20 rinktinės, Baltarusijos U-18 rinktinė, MHL „Omskije Jastrebi“ (Omskas, Rusija) ir „HK Kapitan“ (Stupino, Rusija) klubai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją