„Energija“ priešininkams ruošia specialų ginklą – klubo vartininkus Arūną Aleinikovą ir Nerijų Dauksevičių, kurie turėtų neleisti „Metalurgs-2“ komandai pelnyti įvarčių. Vartininkai yra aukščiausiose reitingų pozicijose. Anot klubo vadovų, tai ypatingai svarbu „Energijoje“ žaidžiantiems jauniams.

„„Metalurgs-2“ klubas visuomet demonstruoja gerą ledo ritulį, ypatingai namuose, todėl laukia įtemptos rungtynės. Iš patirties žinau, kad čempionato pradžia „Energijai“ visuomet būna sudėtingesnė. Tik jam įsibėgėjus, sugebame atsitiesti ir užkopti į aukštą poziciją, o spalis – būtent tas mėnuo, kai pradedame skinti pirmas pergales. Todėl vilčių yra“, - situaciją komentavo „Energijos“ veteranas puolėjas Šarūnas Kuliešius.

Pasak klubo direktoriaus Petro Nausėdos, nors priešininkai yra pajėgūs, iki šiol jiems pavyko laimėti dvi pergales sužaidus 4 rungtynes.

„Važiuojame laimėti“, - sportiniu komandos nusiteikimu pasidalino P. Nausėda.

Jo teigimu, rungtynių rezultatai gali priklausyti ir nuo to, ar priešininkų treneris į aikštę išleis Baltarusijos lygoje žaidžiančius žaidėjus. Planuojama, kad šį savaitgalį antrame penkete pasirodys ir gynėjas Karolis Nekraševičius. Sportininkas metus laiko nerungtyniavo dėl patirtos peties sąnario raiščių traumos.

Iki 2012 metų kovo vidurio iš viso 36 kartus ledo ritulio aikštėje pasirodysiantis Elektrėnų klubas, sudarydamas tvarkaraštį, su „Metalurgs-2“ ekipa pageidavo žaisti dvejas rungtynes iš eilės.

Dvejus metus iš eilės „Energija“ Latvijos ledo ritulio pirmenybėse užėmė 4-ą vietą. Klubo vadovai ir šių metų čempionate kelia tikslą likti ne žemesnėje, nei 4-oje vietoje.

Atviras Latvijos ledo ritulio čempionatas prasidėjo rugsėjo 17-ą d. Artimiausios rungtynės, kurias „Energija“ žais Vilniuje, įvyks spalio 19-ą d.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją