Pasak žaidėjo, norėdama laimėti komanda turės pademonstruoti nugalėtojo charakterį. „Jo šiek tiek pritrūko rungtynėse su Rygos komanda. Gal pritrūko nusiteikimo rungtynėms, padarėme tiesiog neatleistinų klaidų“, - kalbėjo gynėjas.

Jis nė kiek neabejojo, kad svarbiu faktoriumi rungtynėse taps namų sienos: „Savo gerbėjams visada norisi padovanoti tik pergalę. Esame komanda, kuriai savo aikštelėje sekasi žaisti kur kas geriau nei svečiuose“.

„Energijos“ vadovas Petras Nausėda patvirtino, kad su „DHK Latgale“ aikštelėje kovos vos 12 žaidėjų. „Pasikviesime į komandą šešiolikmetį Ugnių Čižą, rungtynėse sužais ir ilgametis rinktinės narys Rolandas Aliukonis, kuris šiuo metu rungtyniauja Lietuvos čempionate“, - pranešė P. Nausėda.

Atvirajame Latvijos ledo ritulio čempionate „Energija“ su „DHK Latgale“ buvo susitikusios jau tris kartus. Pergalę „Energija“ šventė tik vieną kartą. Latviai šiuo metu turnyro lentelėje užima devintą vietą, o „Energija“ įsitaisiusi viena pozicija anksčiau.

„Energijai“ padėti dėl traumų taip pat negalės Justinas Vėžėlis, Antonas Korneičiukas, Andrejus Burakovas, Arūnas Aleinikovas.

„Prieš gerą mėnesį visi diskutavome, koks puikus yra sezonas, jau įpusėjome, o rimtesnių traumų nėra - prisikalbėjome! Nieko nepadarysi, be abejo, traumos yra traumos. Mums svarbiausia praktika, žaidėjų šimtaprocentinis atsidavimas - tik taip galime tobulėti visi kartu ir kiekvienas individualiai. Mažai rungtynių žaidžiame namuose, laukiame savo Elektrėnų arenos, todėl džiugina, kad bent kartais galime susitikti su savo sirgaliais ledo rūmuose“, - kalbėjo P. Nausėda.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją