Šiauliečiai yra dabartiniai LTF Didžiosios taurės savininkai ir trofėjų galės ginti gruodžio 2-4 dienomis vyksiančiame finalo ketverto turnyre.

Baltijos lygoje šiais metais debiutavusios Šiaulių komandos treneris Modestas Strockis teigė, kad pergalė prieš „Etovį“ nebuvo tokia lengva, kaip gali pasirodyti.

„Su Kelmės komanda visada sunku žaisti, nesvarbu, kokia yra jų sudėtis. O sudėtį jie šiais metais turi gerą. Tokį rezultatą lėmė tai, kad mūsų žaidėjai daugiau treniruojasi ir jiems sudarytos geros sąlygos siekti aukštų tikslų. Žaidėme gerai, bet neišvengėme klaidų, kurios leido Kelmės ekipai priartėti. Visgi, viskas baigėsi pergale. Dabar toliau ruošimės Baltijos lygos kovoms – tai yra mūsų pagrindinis tikslas“, – kalbėjo M. Strockis.

Kiti LTF Didžiosios taurės finalo ketverto dalyviai paaiškės lapkričio 24 dieną.

Mažosios taurės turnyre paaiškėjo visos finalo ketverto dalyvės. Prie Kauno KTU ir Kauno „Marito“ ekipų prisijungė Šiaulių „Yvo“ ir Vilniaus „Uragano-SM Tauro“ tinklininkai. Šiauliečiai išvykoje 3:0 (26:24, 25:20, 25:18) nugalėjo Kauno „Mintonet“ ekipą, o vilniečiai namuose 3:0 (25:16, 25:15, 25:14) pranoko „Raseinių“ klubą.

LTF Mažosios taurės turnyre pirmąją ir antrąją vietą užimsiančios ekipos turės galimybę kovoti dėl kelialapių į Didžiosios taurės finalo ketvertą.

Savaitgalį taip pat paaiškėjo ketvirtoji LTF moterų Mažosios taurės finalo ketverto dalyvė. Ja tapo Gargždų SC komanda, namuose 3:1 (17:25, 25:20, 26:24, 25:21) įveikusi Kauno „Svajos-Dexteros“ ekipą.

Be Gargždų ekipos, finalo ketverte žais Vilniaus universitetas, Lietuvos jaunių rinktinė ir Kauno „La Vita Volley“ komanda.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)