Po du rezultatyvius perdavimus atliko Šarūnas Kuliešius ir Petras Nausėda, po vieną - Ilja Zagretdinovas, Aivaras Bendžius ir D. Kulevičius.

Daugpilio ekipoje pasižymėjo Andrejus Kondrovskis-Kudrjavskis (47:18), taiklų perdavimą atliko Dmitrijus Larionovas.

Svečiuose žaidę elektrėniškiai persvarą įgijo pirmame kėlinyje (1:0), o pozicijas įtvirtino trimis taikliais smūgiais antro kėlinio metu (3:0).

„Energijos“ gynybą ir Nerijaus Dauksevičiaus saugomus vartus „Latgale“ žaidėjai įveikė tik trečiame kėlinyje (0:1). Tai šešta „Energijos“ pergalė Latvijos atvirajame ledo ritulio čempionate.

„Šios dienos entuziazmas, drausmė ir puikus vartininko N. Dauksevičiaus pasirodymas atvedė komandą į pergalę. Kita vertus, negalima išskirti nė vieno žaidėjo – dirbome kaip vienas kumštis ir laikėmės suplanuotos strategijos“, - po rungtynių įspūdžiais dalinosi „Energijos“ vadovas ir žaidėjas P. Nausėda.

Du „Energijos“ žaidėjai iš rungtynių pasitraukė dėl patirtų traumų. Puolėjas Romanas Aliapkinas žaidimo metu stipriai susitrenkė ranką, o gynėjui P. Nausėdai buvo sužeista nugara. Ketvirtadienį, po medicininės apžiūros paaiškės, kada žaidėjai galės grįžti į aikštę.

Artimiausiu metu „Energija“ žais sausio 21 d., šeštadienį, 15 val. Vilniuje su Rygos „SMScredit.lv“ ekipa.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją