Nugalėtojų gretose įvarčiais pasižymėjo Sanijas Kutovojus (04:06), Tomas Hartmanis (06:20 bei 26:45), Janis Zarinis (11:28 ir 11:47), Rihardas Štrausas (21:19 bei 29:24), Rihardas Kepitis (25:59), Edgaras Čušas (44:21) ir Guntis Pujatas (51:03).

4-ą rungtynių minutę po sėkmingos atakos Šarūnas Kuliešius po rezultatyvaus Aivaro Bendžiaus ir Romano Aliapkino perdavimo įmušė pirmą „Energijos“ įvartį, tačiau latviai netruko atsakyti tuo pačiu. 8-ą minutę už neleistiną elgesį ledo ritulio aikštelėje iš aikštės buvo išvarytas pagrindinis „Energijos“ vartininkas Arūnas Aleinikovas, o jį pakeitė Markas Ščetinskis.

Iškart po vartininkų keitimo, 11-ą minutę, latviai išnaudojo visas savo galimybes ir Janis Zarinis įmušė du įvarčius iš eilės ir rezultatas tapo 4:1.

Antro kėlinio pabaigoje rezultatas jau buvo 8:3 „JLSS-Zemgale“ naudai. 28-ą rungtynių minutę Petras Nausėda pelnė antrą Elektrėnų komandos įvartį. 34-ą rungtynių minutę dar vieną įvartį įmušė Vytautas Jagelavičius, o rezultatyvų perdavimą jam atliko Š. Kuliešius.

Trečias kėlinys buvo sėkmingas priešininkų komandai – savo pranašumą dar 2 įvarčiais jie padidino po Edgaro Čušso ir Gunčio Pujačio įvarčių.

„Mačas nebuvo panašus į pirmas sezono rungtynes – žaidimas aikštelėje buvo šiurkštus ir greitas. Tokiam prastam rungtynių rezultatui įtaką turėjo patyrusio vartininko A. Aleinikovo pasitraukimas bei patirtos žaidėjų traumos, dėl kurių jie negalėjo tęsti žaidimo. Nenusimename ir šiuo metu ruošiamės susitikimui su „HS Riga-Prizma“ klubu. Mūsų dar viskas laukia prieš akis“, - sakė „Energijos“ klubo direktorius P. Nausėda.

Žaidimo metu rimtas traumas patyrė puolėjas Antonas Korneičiukas ir gynėjas Deividas Zdanovičius, kurį iš teko skubiai išvežti į ligoninę.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją