5-us metus organizuojama šventė adrenalino mėgėjams vyksta specialiai lenktynėms pritaikytoje Druskininkų „Snow Arenos“ lauko trasoje. Vienu metu startuoja keturios vienvietės baidarės. Greičiausi sportininkai patenka į kitą etapą, taip varžomasi iki pirmo prizinio trejeto.

Dovanos dalyviams prasideda vos užsiregistravus. Kiekvienam dalyviui įteikiamas pasas visą dieną slidinėti „Snow Arenoje“ nemokamai. O varžybų nugalėtojo laukia nepamirštama savaitė Italijos Alpėse įsikūrusiame kurorte „Kronplatz“ su apgyvendinimu ir slidinėjimo pasais dviems asmenims.

„Per ketverius metus susiformavo tam tikros varžybų tradicijos, taikomos ne tik įvairios nusileidimo taktikos, bet ir puošiamasi vestuviniais kostiumais ar kita išskirtine apranga“, - apie netradicinių varžybų dalyvius pasakojo „Snow Arenos“ direktorius Andrius Stasiukynas. - Šių metų naujovė - naktinis nusileidimas, dalyviams suteiksiantis dar daugiau aštrių pojūčių ir progų išbandyti savo galimybes.“

Varžybų organizatoriams gera renginio atmosfera svarbi ne mažiau nei dalyvių saugumas, tad renginio metu dirba profesionalūs narai gelbėtojai, kurie, reikalui esant, užtikrina sklandų dalyvių išlipimą iš baseino. Taip pat visiems dalyviams privaloma dėvėti šalmus. Lenktynėse gali dalyvauti tik asmenys, kuriems iki renginio dienos yra suėję 18 metų.

Tačiau palaikyti dalyvius kviečiami visi norintys, kuriems renginys yra nemokamas. Todėl daugeliui šios adrenalino mėgėjų varžybos tampa gražia savaitgalio pramoga kartu su šeima ar draugais. Registruotis dalyvauti lenktynėse galima jau dabar interneto svetainėje snowarena.lt. Registracija tęsis iki vasario 18 d. Dalyvių skaičius yra ribotas, tad, pasiekus 200 dalyvių, registracija bus stabdoma.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją