Į finalą prasimušti pavyko tik 17-metei E. Švedaitei. Iš Marijampoės kilusi sportininkė atrankos B grupėje surinko 951 tašką ir užėmė 9-ą vietą. E. Švedaitė užėmė 4-as vietas plaukimo ir fechtavimosi rungtyse ir buvo 19-a kombinuotoje bėgimo ir šaudymo rungtyje.

16-metė G. Daraškevičiūtė tiek plaukdama, tiek fechtuodamasi liko 17-a, bėgdama ir šaudydama - 20-a ir grupėje užėmė 20-ą vietą (849 taškai).

Vaikinų atrankos varžybose penktadienį startuos Dovydas Vaivada, Gytis Gudlevičius ir Vladislovas Sosnovskis.

Penktadienį Džonkuve (Lenkija) taip pat prasidės atviras Lenkijos suaugusiųjų ir jaunimo čempionatas, kuriame bus kovojama dėl reitingo taškų, galinčių ateityje lemti ir olimpinį kelialapį. Šiame turnyre dalyvaus penki lietuviai: vyrų varžybose - Lukas Kontrimavičius, o moterų - Ieva ir Emilija Serapinaitės, Lina Batulevičiūtė ir Aurelija Tamašauskaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją