E. Krakauskas pasirašė dviejų metų kontraktą su NLA lygos Bylio EHC „Biel“ komanda. Klubas praėjusį sezoną kovojo dėl išlikimo šioje grupėje ir išsaugojo vietą joje.

Lietuvis tapo jauniausiu legionieriumi EHC "Biel" klubo istorijoje.

„Esu labai laimingas, sulaukęs kvietimo į vyrų ekipą. Prieš savaitę sulaukiau pasiūlymo pasirašyti dviejų metų kontraktą ir nedvejodamas sutikau. Turėsiu geras finansines sąlygas, butą, automobilį ir beliks tik gerai žaisti. Anksčiau tik galėjau pasvajoti, jog kada nors žaisiu su kartu su ledo ritulio žvaigždėmis, dabar tai jau realybė“,- portalui hockey.lt sakė E.Krakauskas.

Lietuvio bendraklubiu Bylyje bus praėjusį sezoną NHL lygos Kalgario „Flames“ vartininku buvęs Jonas Hilleris.

Tiesa, lietuvis artimiausius metus dar žais Bylio dvidešimtmečių komandoje ir tik iš rikiuotės iškritus vienam iš pagrindinės komandos legionierių, užims jo vietą. E. Krakauskui liko dar metai Šveicarijoje, kuomet jis šioje šalyje nebus laikomas legionieriumi ir galės žaisti šioje šalyje be apribojimų.

Praėjusį sezoną Šveicarijos U-20 čempionato stipriausioje grupėje „Biel“ klubas kovojo dėl išlikimo, o lietuvis per 35 rungtynes pelnė 23 įvarčius, atliko 11 rezultatyvių perdavimų ir buvo geriausias lygos puolėjas.

Lietuvis pavasarį jau buvo pakviestas į Lietuvos vyrų rinktinę, su kuria dalyvavo pasaulio čempionate.

Praėjusį gruodį pasaulio ledo ritulio čempionato II diviziono A grupės varžybose U-20 čempionate Elektrėnuose E. Krakauskas per 5 rungtynes pelnė 2 įvarčius ir atliko 1 rezultatyvų perdavimą.