Profesionalų grupės standartinių šokių pasaulio vicečempionais tapo vokiečiai Benedetto Ferruggia ir Claudia Kohler, o trečią vietą užėmė Emanuelis Valeri ir Tania Kehlet iš Danijos.

Edita Daniūtė ir Mirko Gozzoli

Kita Lietuvai atstovaujanti pora Donatas Vėželis ir Lina Chatkevičiūtė čempionate užėmė ketvirtą vietą. Varžybose dalyvavo 39 poros iš 18 šalių.

„Esame labai laimingi, ši pergalė mums pati svarbiausia, nes ji – paskutinė. Labai džiaugiamės, jog šį čempionatą nugalėjome savo šokimu. Nedaug nuo mūsų atsilikusi vokiečių pora turėjo stiprų palaikymą – teisėjavo pagrindinis jų treneris iš Italijos, palaikė vokietis ir dar keli jiems palankūs teisėjai. Visgi įrodėme, jog šokimas nugali politinį palaikymą ir dėl to esame be galo laimingi”, – įspūdžiais po varžybų dalinosi E. Daniūtė.

Pasibaigus varžyboms M. Gozzoli oficialiai paskelbė, jog pora baigia profesionalią karjerą ir atsisveikinimo kalboje padėkojo savo šeimoms, visiems poros gerbėjams ir treneriams, varžovams, rėmėjams, Lietuvos sportinių šokių federacijai bei buvusiems partneriams. Pabaigoje pora sušoko paskutinį šokį – lėtą valsą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (125)