Kauno atstovai jau per pirmąją rungtynių pusę pelnė aštuonis įvarčius be atsako ir savo jauniesiems varžovams nepaliko jokių vilčių.

Fantastiškas rungtynes sužaidė „Kaunas City“ puolėjas Pavelas Pravilo, kuris pelnė tris įvarčius bei pridėjo tris rezultatyvius perdavimus, o jo kolegos Igorio Goleščikhino sąskaitoje – įvartis ir penki rezultatyvūs perdavimai. Tris įvarčius Kauno komandoje taip pat pelnė Damiras Šafeevas, o po vieną pridėjo Remigijus Guoga, Romanas Rešetnikovas, Tomas Ežerskis ir Vytautas Jagelavičius.

„LTeam Select“ gretose pasižymėjo du 15-mečiai: antrose rungtynėse iš eilės įvartį pelnęs Artemas Kuzmenko bei Simonas Valivonis. Pastarajam tai buvo pirmasis tikslus smūgis suaugusiųjų čempionate.

Kitas TOPsport Lietuvos ledo ritulio čempionato susitikimas numatytas penktadienį, kai Elektrėnuose „Energija“ priims „7bet-Hockey Punks“ atstovus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)