Lietuvos vaikinų dvivietė - Saulius Ritter ir Rolandas Maščinskas - savo atrankos plaukime buvo antri (6:17,59), vėliau laimėjo savo paguodos plaukimą (6:26,37) bei pateko į rungties pusfinalį.

Paguodos plaukime kovojo ir porinė dvivietė - Mantas Leknius bei Petras Leknius, kurie savo atrankos plaukime liko ketvirti (7:24,44). Deja, paguodos plaukime jie liko tik penkti (7:19,78) bei pasitraukė iš kovos dėl medalių.

Vienvietininkas Nerijus Vasiliauskas (7:32,25) savo atrankos plaukime į priekį praleido visus keturis varžovus bei finišavo penktas, o paguodos plaukime nestartavo.

Lietuvos vaikinų keturvietė - Marius Ralickas, Jonas Karalius, Ernestas Žarskis bei Dovydas Balsys - kvalifikaciniame plaukime buvo trečia (6:29,54).

Trečiąja pozicija (6:06,72) savo atrankos plaukime tenkinosi ir vaikinų porinė keturvietė - Tomas Čaikauskas, Kęstutis Juozėnas, Vytautas Butkus ir Algirdas Bendaravičius.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją