Aidis Kruopis kaip ir kiti sprinteriai liko toli nuo nugalėtojų. Lietuvis karu su 22 dviratininkų grupe atsiliko daugiau nei 7 minutes ir finišo liniją kirto 85-as.

„Negaliu patikėti, kad tai įvyko. Paskutinius mėnesius labai stipriai treniravausi ir buvau susikoncentravęs dėl pergalės komandai, dėkoju jiems už pasitikėjimą. Aš net neįsivaizdavau koks stiprus esu“, po pergalės etape stebėjosi pirmą savo sezoną „World Tour“ (šiai kategorijai priklauso stipriausios 18 pasaulio komandų) komandoje pradedantis argentinietis J. D. Arrenodo Moreno.

Bendroje įskaitoje po dviejų etapų lyderių ir toliau lieka amerikietis Phillipas Gaimonas („Garmin-Sharp“). Jis finišo liniją kirto 15 vietoje, nuo nugalėtojo atsilikęs 19 sek. Antras rikiuojasi Marcas De Marras, finišavęs 25-as ir bendroje įskaitoje atsiliekantis 1 min. 47 sek. Trečias, etape 17-u likęs ir lyderiui pralaimintis 3 min. 57 sek., Cristianas Meieris („ORICA GreenEDGE“).

Trečiame etape dviratininkams reikės įveikti 175,8 km iš Tilisarao į Juana Koslay.

Etapo rezultatai:

1. J. D. Arredono Moreno (Argentina) - 4 val. 13 min. 21 sek.
2. P. Stetina (JAV) - tas pats laikas
3. Nairo Alexander Qiuntana Rojas (Kolumbija) - atsiliko 3 sek.
4. John Darwin Atapuma Hurtado (Kolumbija) - 3
5. Domenico Pozzovivo (Italija) - 5
...
85. Aidis Kruopis (Lietuva) - 7 min. 6 sek.

Bendra įskaita:

1. P. Gaimon (JAV) - 8 val. 20 min. 34 sek.
2. Marco De Marro (Kuriasao sala) - atsiliko 1 min. 47 sek.
3. C. Meier (Kanada): - 3 min. 56 sek.
4. P. Stetina (JAV): - 4 min. 16 sek.
5. D. J. Arredono Moreno (Argentina) - 4 min. 16 sek.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją