„Kai praėjusio sezono pabaigoje su Lietuvos rinktine startavau lenktynėse Prancūzijoje, „RusVelo“ komandos atstovai pasiteiravo, kokie mano planai kitiems metams. Nuo tada ir pradėjome bendrauti. Tikrai nesitikėjau sulaukti tiek pasiūlymų, iš Amerikos, Italijos, Slovėnijos ir Rusijos komandų. O pasirinkau širdžiai priimtiniausias sąlygas“, - sakė I. Čilvinaitė

Komandoje „RusVelo“ dviratininkėms sudarytos puikios sąlygos treniruotis ir siekti gerų rezultatų.

Inga Čilvinaitė (pirma iš dešinės, "RusVelo" nuotr.)

„RusVelo“ komanda labai organizuota. Dviratininkes aprūpina viskuo, turime komandos namą Italijoje, tad kai nevyksime į lenktynes gyvensime jame. Treniruojamės visa komanda, mus visuomet lydi treneris, daktaras ir mechanikas. Esame aprūpintos inventoriumi ir viskuo, ko mums reikia. Sąlygos tikrai puikios, tad lieka tik treniruotis ir siekti gerų rezultatų“.

Pirmus metus Rusijos komandai atstovausianti I. Čilvinaitė pasiruošusi įgyvendinti komandos keliamas užduotis, o pati tikisi startuoti svarbiausiose lenktynėse. Taip pat gerai pasirodyti Lietuvos čempionate ir dalyvauti pasaulio čempionate atskiro starto lenktynėse kartu su savo nauja komanda.

I. Čivinaitė kartu su komanda sezonui rengėsi Kipre, taip pat buvo nuvykusi į lenktynes Sankt Peterburgo treke. O vasario 3 d. atvyko į Katarą, kur antradienį (vasario 4 d.) pradės sezoną daugiadienėse lenktynėse „Ladies Tour of Qatar“.

„Kipre susipažinau su komanda. Treniravomės geromis sąlygomis, buvo puikus oras ir geri keliai, o kaip sekėsi pasiruošti pamatysim Katare“, - pasakojo I. Čilvinaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją