Žmonių su negalia vienviečių atrankos pirmajame plaukime Augustas Navickas užėmė trečiąją vietą ir liko laipteliu žemiau nei kelialapį į pusfinalį suteikianti antroji vieta. Lietuvis 2 km nuirklavo per 10 min. 59,68 sek.

Jau trečiadienį klaipėdiečiui teks dėl vietos pusfinalyje dar kartą kovoti paguodos plaukime. Šį kartą jo varžovais bus Izraelio, Austrijos, Prancūzijos ir Meksikos irkluotojai, o kelialapius į pusfinalį pelnys 3 geriausieji.

Paguodos plaukime šiandien jau dalyvavo mūsų keturvietė be vairininko, kurią irkluoja Povilas Stankūnas, Saulius Ilonis, Giedrius Bieliauskas ir Dominykas Jančionis. Deja, užimti vienos iš 3 pirmųjų vietų, suteikiančių kelialapį į pusfinalį, lietuviams nepavyko. Mūsiškiai distanciją įveikė per 6 min. 21,27 sek. ir užėmė 5-ąją vietą.

Tai reiškia, kad dalyvavimą pasaulio čempionate iš jaunų irkluotojų sudaryta mūsų komanda užbaigs šeštadienį startu C finale.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją