Anot sportininkės, ji labai pavargo morališkai ir jai nemalonu teisintis po nesėkmės. J. Isinbajeva pridūrė, kad galutinį sprendimą priims pasitarusi su treneriu Vitalijumi Petrovu.

Lengvaatletė pažadėjo, kad net jeigu ji laikinai pasitrauks iš sporto, būtinai dalyvaus 2012-ų metų Olimpinėse žaidynėse Londone ir 2013-ųjų pasaulio čempionate Maskvoje.

J. Isinbajeva pabrėžė, kad jai būtinai reikia kažką keisti savo pasirengime ir požiūryje į sportą.

Savaitgalį Katare vykusiame planetos uždarų patalpų čempionate J. Isinbajeva įveikė pradinį 4,60 metro aukštį, tačiau nebesugebėjo peršokti 4,75 m aukštyje pakabintos kartelės ir užėmė ketvirtąją vietą.

Ją aplenkė aukso medalį iškovojusi brazilė Fabiana Murer, sidabriniu apdovanojimu pasidabinusi tautietė Svetlana Feofanova ir lenkė Anna Rogowska.

Rusijos sportininkė yra dukart olimpinė čempionė ir daugkartinė pasaulio rekordininkė. Nesėkmė Katare jai tapo antroji iš eilės, po to, kai praėjusią vasarą planetos pirmenybėse Berlyne ji taip pat liko be medalio.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją