C. Semenya socialiniuose tinkluose „Instagram“ ir „Twitter“ paviešino kelias nuotraukas, leisdama fanams ir sekėjams patiems padaryti išvadas, kad ji, su savo žmona Violeta Raseboya susilaukė vaiko.


Ant vienos nuotraukos su vaikišku drabužėliu yra užrašas: „Aš atvykau“. Kita nuotrauka – su vaikiškais „Nike“ bateliais.


Panašių nuotraukų yra ir C. Semenya žmonos „Instagram“ paskyroje.


Netradicinė pora nepaviešino nei kūdikio gimimo datos, nei lyties, tačiau verčia patikėti, kad pats faktas yra tikras.


C. Semenya savo ilgametę partnerę V. Raseboyą vedė 2017 metų sausį, per savo 26-ąjį gimtadienį. Nuotaka, kaip ir tradicinėse vestuvėse, vilkėjo baltą puošnią suknelę.


C. Semenya išgarsėjo 2009 metais, kai tapo 800 m bėgimo pasaulio čempione. Nuo tada prasidėjo ir nuolat ją lydintis skandalas dėl galimai per didelio testosterono kiekio jos organizme.


Visa tai privedė prie to, kad „World Athletics“ organizacija 2018 metais nusprendė neleisti tokioms bėgikėms dėl nelygių sąlygų varžytis su kitomis moterimis.


C. Semenya dėl žmogaus teisių pažeidimo kreipėsi į Sporto arbitražo teismą, tačiau kol kas jai uždrausta varžytis kitais metais Tokijo olimpiadoje, nes dukart olimpinė čempionė atsisako vartoti medikamentus, mažinančius testosterono kiekį organizme.

29 metų bėgikė nusitaikė į 200 m bėgimo kvalifikaciją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)