Irano sostinėje vykstančiose varžybose J. Petravičius dukart įveikė Laounį Abdnourą (4:0 ir 7:1) iš Alžyro ir Sirijos imtynininką Mohammadą Fawazą (14:5), tačiau rezultatu 0:9 nusileido daugkartiniam pasaulio ir Europos čempionatų nugalėtojui bei prizininkui Stepanui Marinyanui (Rusijos olimpinis komitetas).

K. Šleiva ketvirtfinalyje nepaliko vilčių sirui Zakarea Alhayakui (11:0), tačiau pusfinalį anksčiau laiko pralaimėjo Stanislavui Zaicevui (ROK). Mažajame finale Kristupas ant menčių paguldė Ghaiou Walidą iš Alžyro.

Puikiai startavęs Martynas Nemsevičius (97 kg) vėliau sumažino apsukas ir liko šalia pjedestalo – užėmė ketvirtą vietą. Pirmoje imtyje jis nukalė pergalę prieš pasaulio ir Europos čempionatų prizininką Arturą Shahinyaną iš Armėnijos, vėliau Europos čempionato prizininkui Aleksandrui Golovinui (ROK) pralaimėjo rezultatu 0:8, Azijos čempionui iš Irano Mehdi Baliui nusileido 4:9, o imtyje dėl bronzos pajėgesnis buvo olimpinis prizininkas iš Lenkijos Tadeuszas Michalikas (0:9).

Arminui Lygnugariui (82 kg) varžybos susiklostė nesėkmingai. Lietuvis patyrė du pralaimėjimus ir iškrito iš kovų dėl čempionato apdovanojimų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)