Tadas Tamašauskas (91 kg.) tokiu pačiu rezultatu pelnė pergalę prieš taip pat Azerbaidžano bokso mokyklos auklėtinį Omarą Omarovą.

Sekmadienį finale abu lietuviai ir vėl kausis prieš varžybų šeimininkus. T. Pivorunas susigrums su Kamranu Sahsuvarliu, o T. Tamašauskas pirštines surems su Heydaru Heydarovu.

Kiek anksčiau pirmas kovas pralaimėjo ir iš varžybų pasitraukė Edgaras Skurdelis (60 kg.), Vitalijus Volkovas ir Vladimiras Milevskis (abu 81 kg.).

„Esu labai patenkintas vaikinais, kurie siekdami pergalių atidavė visas jėgas. Rytoj mūsų vėl laukia kovos prieš Azerbaidžano kovotojus. Dėsime visas pastangas, kad į Lietuvą parvežtume aukso medalius“, – kalbėjo rinktinės treneris Vladimiras Bajevas.

Šiemet turnyre startavo 113 kovotojų iš Ukrainos, Rusijos, Gruzijos, Kirkizijos, Turkmenistano, Irano, Kataro ir Lietuvos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją