Šeštadienį (lapkričio 28 d.) traumą patyrė Estijos rinktinės narys 17-metis Sanderis Paavo. Po šuolio nuo starto bokštelio plaukikas pajuto, kad vidurinysis jo kairės plaštakos pirštas vos laikosi ant odos. S. Paavo šuolį į vandenį atliko techniškai teisingai ir pirštais laikėsi už bokštelio kraštų.

Sekmadienį (lapkričio 29 d.) panašią traumą patyrė dar vienas plaukikas - 19-metis Robertas Roose. Įšokęs į vandenį, jis neteko sąmonės ir vėliau pateko į ligoninę.

Po dviejų nelaimingų atsitikimų varžybos buvo nutrauktos. Starto bokšteliai buvo kruopščiai ištirti, o varžybos netrukus vėl tęsėsi. Artimiausiu metu baseino įranga bus dar kartą įdėmiai patikrinta. Pirminiais duomenimis, traumų priežastimi galėjo tapti tarpas tarp bokstelio pagrindo ir dangos, kur ir galėjo patekti plaukikų pirštai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)