Judant link Panevėžio, kaip skelbė šio klubo feisbuko profilis, ties Kelme buvo pastebėtas auto įvykis, kurio metu buvo kliudytas kelią bandęs kirsti dviratininkas. Klaipėdos „Dragūnas“ neliko abejingas, kaip vėliau paaiškėjo žvejoti išsiruošusiam senoliui, o šios ekipos kineziterapeutas M. Ramanauskas nukentėjusiam dviratininkui suteikė pirmąją pagalbą.

Rankinis.lt susisiekė su pačiu Martynu, kuris plačiau papasakojo apie įvykį bei nesėkmingai senoliui pasibaigusią kelionę į žvejybą.

– Gal galėtumėt plačiau papasakoti apie įvykį, kurio liudininkais vakar tapote?

– Tuo metu važiavome nuo Kryžkalnio link Kelmės, kai pravažiavus vieną iš miestelių visos mašinos pradėjo stot, nors greitis ten 90 km/val, ir apvažinėt kažkokią tai kliūtį. Privažiavus arčiau, pamatėme vidury kelio sumaitotą dviratį ir šalia jo sėdintį senolį, kuriam akivaizdžiai reikėjo medikų pagalbos. Greitai išsiaiškinome įvykio aplinkybes ir suteikiau dviratininkui pirmąją medicininę pagalbą. Tuo metu ekipos vyriausiasis treneris susisiekė su senolio artimaisiais ir pranešė apie įvykį jiems. Pats senolis sunkiai orientavosi aplinkoje, buvo ištiktas šoko, kaip beje ir automobilio vairuotojas.
"Dragūnas" padėjo plente partrenktam dviratininkui (komandos nuotr.)

– Kas konkrečiai nutiko dviratininkui ir ar jo sužeidimai rimti?

– Matant visą situaciją galima teigti, jog atsipirko jis dar gana nebrangiai. Tiesa, akivaizdžiai matėsi atviras piršto lūžis bei daugybinės galvos ir veido kirstinės žaizdos. Manau, jog po tokio susidūrimo viskas galėjo jam baigtis ir kur kas liūdniau, o pasirodo , jog kaip teigė pats senolis jis norėjo tik nuvykti į netoli namų esantį tvenkinį ir pagaudyti „raudelių“.

– Galbūt žinote koks tolesnis dviratininko likimas?

– Sulaukėme į įvykio vietą atvykusių pareigūnų ir jau turėjome važiuoti į Panevėžį žaisti rungtynių. Būtinoji pagalba dviratininkui jau buvo suteikta ir rimtesnis pavojus jam negrėsė. Važiuodami toliau apsilenkėme su į vietą skubančiu greitosios automobiliu. Taigi, manau, jog viskas baigėsi gerai.

– Ar po šio incidento nevėlavote į rungtynes?

– Į rungtynes nevėlavome, tačiau spaudžiant laikui teipuoti žaidėjus turėjau jau kelionės metu autobuse. Vis tik į Panevėžį atvykome praktiškai laiku ir komandai užteko laiko ir apšilimui prieš rungtynes.

Klaipėdos „Dragūno“ žaidėjų šis incidentas kelionės metu iš vėžių neišmušė. Reguliaraus sezono nugalėtojai be didesnio vargo įveikė Panevėžio „Grifo – R.Sargūno SG/KKSC“ ekipą rezultatu 42:25 ir žengė į lygos pusfinalį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)