Pasvalio „Rankininkas/SM“ namuose priėmė čempionus Klaipėdos „Dragūno“ rankininkus. Rezultatu 20:36 (11:16) nugalėjo uostamiesčio atstovai. Jie tęsia savo sėkmingą startą čempionate ir toliau triuškina savo varžovus.

Pasvalio „Rankininkas/SM“ komandoje pasižymėjo Lukas Vanagas ir Tomas Valiulis pelnę po 4 įvarčius.

Klaipėdos „Dragūnas“ ekipą į priekį vedė Igor Kopyshynskyi pelnęs 11 (2 iš 7 m), po 5 pelnė Mindaugas Dumčius ir Lukas Jurys.

Varėnos „Ūlos“ rankininkai nesugebėjo rimtai pasipriešinti svečiams iš sostinės HC „Vilnius“ komandai ir pralaimėjo 14:31 (8:16). Varėnos ekipai vėl nepadėjo praėjusio sezono lyderiai Arminas Grigėnas ir Remigijus Čepulis.

Varėnos ekipoje labiausiai išsiskyrė Rimantas Palevičius su 4 įvarčiais.

HC „Vilnius“ komandoje Benas Paulius Linkevičius, Jūris Aganauskas ir Šarūnas Sakalauskas pelnė po 4 įvarčius.

Lygos debiutantė- po kelių metų grįžusi į aukščiausią vyrų lygį Panevėžio „Grifas-Sporto gimnazija-KKSC“ Vivus.lt Rankinio lygoje pirmą kartą šiandien pajautė pergalės skonį. Jie atkakliose ir permainingose rungtynėse išlaikė šaltesnius nervus ir Utenos HC „Uteną“ nugalėjo 24:21 (12:10).

Panevėžiečių gretose išsiskyrė Deividas Miškinis 7 (4 iš 7 m), Gytis Šmantauskas – 6 įvarčiai ir ekipos naujokas Egidijus Mikeliūnas – 4 įvarčiai.

Uteniškių gretose pasižymėjo tik trys žaidėjai: Karolis Antanavičius – 10 (4), Arūnas Urbonas- 7 (2), Tomas Čiužas- 4.

Šiaulių „SM-Dubysa-Gubernija“ gerokai pagadino praėjusių metų vicečempionų nervus, tačiau visgi nusileido svečiams iš Dzūkijos rezultatu 23:26 (12:13).

Labiausiai šiauliečius į priekį vedė Jonas Kueva Kaspi ir Gabrielius Virbauskas pelnę po 8 įvarčius.

Alytiškiams Gintautas Adamkevičius 8 (4), Žygimantas Micevičius pridėjo 6.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją