Septintajame raunde pergalę techniniu nokautu iškovojo T. Fury, kuris tapo naujuoju WBC sunkiasvorių bokso pasaulio čempionu.

Čempiono diržą praradęs D. Wilderis visos kovos metu nuolat buvo spaudžiamas prie ringo virvių, o pirmą kartą į nokdauną krito trečiajame raunde.

Trečiajame raunde iš amerikiečio ausies pasipylė kraujas ir nors jis tęsė kovą, penktajame raunde vėl buvo pasiųstas į nokdauną.

Dominavęs T. Fury septintajame raunde tiesiog talžė savo varžovą ir dar nespėjus įvykti trečiajam nokdaunui D. Wilderio treneris išmetė į ringą baltą rankšluostį.

Kova buvo sustabdyta ir nors D. Wilderis nepritarė trenerio sprendimui pasiduoti, pagal taškus amerikietis jau buvo atsilikęs beviltiškai ir beveik neturėjo šansų laimėti.

„Karalius grįžo į savo sostą“, - po pergalės sakė 31-erių britas, kuris padėkojo varžovui už kovingumą bei kartu su visa arena užtraukė dainą „American Pie“.

D. Wilderiui tai yra pirmasis karjeros pralaimėjimas. Savo sąskaitoje 42 pergales (41 nokautais), 1 lygiąsias ir 1 pralaimėjimą turintis 34-erių atletas WBC diržą turėjo nuo 2015-ųjų sausio.

WBC diržą perėmęs T. Fury dabar yra tapęs čempionu visose keturiose pagrindinėse organizacijose (WBC, WBA, IBF ir WBO). Pastaruosius tris titulus jis buvo iškovojęs po pergalės prieš Vladimirą Kličko.

Britas per savo karjerą lieka nenugalėtas – 30 pergalių (21 nokautais) ir 1 lygiosios, kurios buvo užfiksuotos pirmoje jo kovoje su D. Wilderiu, vykusioje 2018-ųjų gruodį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (78)