2015-ųjų apdovanojimų derlius Lietuvos kiokušin karatė rinktinei buvo gausus. Praėjusį balandį Varšuvoje (Lenkija) vykusiame Europos čempionate lietuviai tradiciškai saujomis žėrėsi medalius, be jų neliko ir didžiausią prestižą turinčiame renginyje – kas ketverius metus vykstančiame pasaulio čempionate be svorio kategorijų, kurio nugalėtojai paaiškėjo lapkričio pradžioje Tokijuje (Japonija).

Be to, nagučius rodė ir artimiausia rinktinės atstovų pamaina, vežusi trofėjus iš Europos jaunimo pirmenybių ir spalį Chabarovske (Rusija) vykusio KWU organizacijos pasaulio čempionato.

Pirmą kartą LKKF ir DELFI rengiamuose rinkimuose įsteigtos trys nominacijos: geriausio kovotojo, kovotojos ir metų debiuto.

Sporto mėgėjų balsai nulems 40 proc. rinkimų rezultatų, likusią dalį sudaro LKKF trenerių ir specialistų nuomonė.

DELFI skaitytojai kviečiami balsuoti iki sausio 15 d., o rinkimų laureatai bus apdovanoti ateinantį šeštadienį LKKF šventinio vakaro metu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)