Ateinančią savaitę, trečiadienį, spalio 19 d., turėjusios įvykti„Virsliga“ rungtynės Vilniuje „HK Latgale“ klubo vadovų prašymu nukeltos neribotam laikui dėl neskelbiamų priežasčių. Artimiausiu metu turėtų paaiškėti nauja Latvijos ledo ritulio federacijos patvirtinta rungtynių data.

Kol kas Latvijos pirmenybėse tarp komandų yra sužaistos 31 ledo ritulio rungtynės, iš kurių 6-erias žaidė ir LRK „Energija“.

Turnyrinėje „Virsliga“ lentelėje „Energija“ rikiuojasi 9-oje pozicijoje ir yra surinkusi 1 tašką.

Daugpilio „Latgale“ yra per vieną vietą aukštesnėje pozicijoje ir bendroje įskaitoje turi 6 taškus. Pirmąją vietą su 20 taškų užima„Ozolnieki-MONARCH“.

Nors čempionato pradžia „Energijai“ buvo sudėtinga, P. Nausėdos teigimu klube tvyro sportinis nusiteikimas ir kovingos ambicijos. Klubo vadovai šių metų pirmenybėms kelia tikslą finišuoti ne žemesnėje nei nei 4-oje vietoje.

Primename, kad dvejus metus iš eilės „Energija“ Latvijos ledo ritulio pirmenybėse užėmė 4-ą vietą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją