„Nuotaika gera, jaučiuosi puikiai. Laukiau savo progos ir sulaukiau. Dabar visas dėmesys treniruotėms, po kurių ir paaiškės, liksiu Sent Lujise, ar ne“, - telefonu hockey.lt sakė D. Zubrus.

Daugiau nei 1200 rungtynių NHL lygoje sužaidęs lietuvis pretenduoja į vieną laisvą vietą kartu su čeku Martinu Havlatu, su kuriuo praėjusiame sezone kartu žaidė Naujojo Džersio „Devils“ klube.

Lietuvis po pirmos treniruotės „Blues“ komandoje teigė, jog „keletą mėnesių laukė kvietimo iš NHL komandų ir po tokio ilgo laukimo buvo nustebintas sulaukęs šanso.“

18 sezonų NHL praleidęs, 225 įvarčius, 359 perdavimus savo sąskaitoje turintis D. Zubrus atsakymo iš „Blues“ klubo turėtų sulaukti per 10 dienų.

„Blues“ treneris Kenas Hitchcockas vietos žurnalistams tvirtino, jog „abu žaidėjai be žaidybinės praktikos ir treniruočių, tad sunku ką nors pasakyti, daugiau bus galima kalbėti po savaitgalio.“

D. Zubrus liepą sužinojo, jog „Devils“ komanda išperka dar metus galiojusį kontraktą. Ledo ritulininkas tapo laisvu agentu ir viešai tvirtino, jog dar nesiruošia baigti karjeros ir lauks pasiūlymų iš kitų NHL komandų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją