Prie porą savaičių 35-ąjį gimtadienį atšventęs D. Zubrus turėtų pasirašyti naują trejų metų trukmės kontraktą. Pranešama, kad puolėjo alga per sezoną sumažės nuo 3,4 iki 3 mln. JAV dolerių.

Kartu su šeima Floridoje (JAV) laiką šiuo metu leidžiantis D.Zubrus patvirtino, jog jo agentas Jerroldas Coltonas veda derybas su „Devils“ direktoriumi Lou Lamoriello, tačiau paneigė, kad viskas jau sutarta.

„Derybos dar nebaigtos, – „The Record“ sakė D. Zubrus. – Tačiau labai džiaugiuosi, kad tokios derybos vyksra ir tikiuosi, kad jos baigsis sėkmingai“.

„Kaip jau sakiau vos pasibaigus sezonui, noriu likti Naujajame Džersyje. Aš vis dar esu „Velnias“. Mano agentas ir L. Lamoriello veda derybas, o aš tikiuosi, kad jos baigsis parašu ant sutarties“, – pridūrė lietuvis.

Nuo 1996-ųjų NHL lygoje rungtyniaujantis D.Zubrus praėjusį sezoną dėl lokauto ir riešo traumos sužaidė tik 22 rungtynes, per kurias pelnė 2 įvarčius ir atliko 7 rezultatyvius perdavimus. Tai nerezultatyviausias lietuvio sezonas per visą karjerą.

Tuo metu „Devils“, kuri prieš sezoną kovėsi dėl Stenlio taurės didžiajame NHl finale, praėjusiame sezone nepateko net į atkrintamąsias varžybas.