Pasaulio jaunimo (iki 19 metų) paprastųjų šaškių čempionu tapo Domantas Norkus iš Šiaulių. Jis surinko 11 tšk. (iš 14 galimų) ir aplenkė antroje ir trečioje vietoje likusius rusus Rysajevą Damirą (10 tšk.) bei Jegoliną Vitalijų (9 tšk.).

Domantas Norkus papildomai iškovojo dar du sidabro medalius – greitųjų ir žaibo varžybose. Čempionu šiuose turnyruose tapo R. Damiras.

Pasaulio jaunimo (iki 19 metų) vicečempione tapo Milda Jocaitė iš Šiaulių. Ji surinko 9 taškus iš 14 galimų. Čempionės titulas atiteko baltarusei Verai Kvaščynskajai (11 tšk.), o bronzos medalis buvo įteiktas ukrainietei Tatjanai Zaicevaii (9 taškai.)

Pasak pranešimo, abu jaunieji sportininkai treniruojasi Šiaulių SM „Dubysos“ pas trenerę Sandrą Laurutienę ir jau antrus metus iš eilės apgina savo iškovotus titulus.

Dar vieną pasaulio vicečempiono titulą iškovojo Edgaras Petrauskas jaunimo (iki 23 metų) grupėje žaibo turnyre.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)